Vård & Stöd, Medicinsk enhet

I Dorotea kommun får du både frihet och närhet. Friheten finns i vår vänliga vildmark med fjäll, sjö och skog. Närheten hittar du i vår gemenskap av välkomnande och hjälpsamma människor. Utmärkande för Dorotea är medborgarnas samhällsengagemang och vårt goda näringslivsklimat med hög andel egna företagare. Hos oss som arbetsgivare är beslutsvägarna korta och aktivt utvecklingsarbete ständigt pågående. Som anställd i vår organisation ingår i din roll att se helheten och att ta ansvar. I vår organisation erbjuds du en bredd av möjligheter att delta och att vidareutvecklas. Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Beskrivning

Arbetet som arbetsterapeut i Vård & Stöd, Medicinsk enhet, Dorotea kommun är fritt och omväxlande. Du arbetar i team med övrig personal i vård och omsorg. Dorotea kommun och Region Västerbotten arbetar för ett nära samarbete mellan vårdgivarna och är på gång att bygga till Bergvattengårdens äldreboende så Region Västerbottens verksamhet ska finnas i samma vårdbyggnad som Dorotea kommuns verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du utför sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom ramen för kommunalt hälso- och sjukvårdsansvar vid särskilt boende samt inom hemsjukvård. Dina arbetsuppgifter är att bedöma, planera, utföra och följa upp arbetsterapeutinsatser för personer bosatta vid Bergvattengårdens äldreboende, gruppboende inom LSS samt de som har hemsjukvård. Du handleder och undervisar omvårdnadspersonal. Arbete med dokumentation och avvikelser enligt gällande lagar och föreskrifter ingår. Du samverkar och kommunicerar med interna och externa aktörer. 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och ansvarstagande samt fäster stor vikt vid att ha god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som arbetsterapeut. Arbetet ställer stora krav på ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt och förmåga att kunna prioritera rätt.

Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Villkor

Arbetstid: Måndag till fredag, 7-16

Körkort:  B-körkort. Tillgång till tjänstebil finns.

Rekryteringen sker löpande under pågående annonseringAnställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månads lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Dorotea
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Kontakt
  • Andreas Buchberger, 0942-14056
Facklig företrädare
  • Torbjörn Forsström, 0942-14184
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb