Utbildning

I Dorotea kommun får du både frihet och närhet. Friheten finns i vår vänliga vildmark med fjäll, sjö och skog. Närheten hittar du i vår gemenskap av välkomnande och hjälpsamma människor. Utmärkande för Dorotea är medborgarnas samhällsengagemang och vårt goda näringslivsklimat med hög andel egna företagare. Hos oss som arbetsgivare är beslutsvägarna korta och aktivt utvecklingsarbete ständigt pågående. Som anställd i vår organisation ingår i din roll att se helheten och att ta ansvar. I vår organisation erbjuds du en bredd av möjligheter att delta och att vidareutvecklas. Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Beskrivning

Strandensskolan o är i ett utvecklingsskede och nu söker vi dig som tillsammans skolans alla medarbetare vill arbeta för att skapa den bästa verksamheten för våra elever. 

Strandenskolan är en F-9 skola med ca 240 elever och ligger naturskönt med närhet till elljusspår, skidbacke, simhall m.m. Arbetsuppgifter

Strandenskolan bedriver undervisning i moderna språk, minoritetsspråk och modersmål via fjärrundervisning och söker nu en vikarierande handledare som finns behjälplig för eleverna i klassrummet under lektionstid. Handledaren hjälper eleverna med teknik, materiel och är länken mellan lärare och elever.

Kvalifikationer

Personlig lämplighet väger tungt för den här tjänsten och vi söker en relationsbyggande person som är lugn, skapar trygghet samt har ett flexibelt tänkande kring elever och lärande. Du gillar att samarbeta och du tillsammans med dina kollegor är prestigelösa, följsamma och har en förmåga att skapa ordning samt tydliga strukturer.

Villkor

inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta eller beställa via www.polisen.se.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-11
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Dorotea
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/32
Kontakt
  • Nicklas Nilsson, 0942-14101
Facklig företrädare
  • Christina Sandqvist, Kommunal, 010-4429670
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb