Vård & Stöd

I Dorotea kommun får du både frihet och närhet. Friheten finns i vår vänliga vildmark med fjäll, sjö och skog. Närheten hittar du i vår gemenskap av välkomnande och hjälpsamma människor. Utmärkande för Dorotea är medborgarnas samhällsengagemang och vårt goda näringslivsklimat med hög andel egna företagare. Hos oss som arbetsgivare är beslutsvägarna korta och aktivt utvecklingsarbete ständigt pågående. Som anställd i vår organisation ingår i din roll att se helheten och att ta ansvar. I vår organisation erbjuds du en bredd av möjligheter att delta och att vidareutvecklas. Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Om tjänsten

Det här jobbet handlar om själva livet. Inom äldre- och funktionshinderomsorgen bidrar vi med trygghet och meningsfullhet för våra brukare och våra insatser är av stor betydelse. Vårt fokus ligger på att genom en kvalitativ omvårdnad skapa förutsättningar för en god livskvalitet för våra brukare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande arbete där din insats är av stor betydelse. Vi erbjuder dig som brinner för detta betydelsefulla jobb goda möjligheter att tillsvidareanställas liksom möjligheter till personlig- och kunskapsmässig utveckling i arbetet.

Du välkomnas till en arbetsplats där varje medarbetare räknas och där chefer och beslut alltid finns nära. I det här arbetet ges du möjlighet att jobba med något som är viktigt på riktigt och göra skillnad för någon som behöver det.

Då ska du söka tjänsten

Sök tjänsten om du har ett stort intresse av att arbeta med vård och omsorg. Sök också om du som person är ansvarsfull och tycker om att ge god service. Om du är ödmjuk och lyhörd inför behov av stöd och hjälp och har förmåga att skapa goda relationer passar det här jobbet dig.

Sök framför allt om du är utbildad undersköterska, vårdbiträde och/eller har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Eftersom Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde ser vi det som meriterande om du har goda kunskaper i den sydsamiska kulturen och sydsamiska som språk

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Dorotea
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/48
Kontakt
  • Tina Hellqvist, särskilt boende, 0942-14099
  • Therese Wallin, hemtjänst, 0942-14151
  • Victoria Segersten Holmgren, LSS, 0942-14129
Facklig företrädare
  • Christina Sandqvist, Kommunal, 010-4429670
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-12-03

Tillbaka till lediga jobb