Vård & Stöd, Medicinsk enhet

I Dorotea kommun får du både frihet och närhet. Friheten finns i vår vänliga vildmark med fjäll, sjö och skog. Närheten hittar du i vår gemenskap av välkomnande och hjälpsamma människor. Utmärkande för Dorotea är medborgarnas samhällsengagemang och vårt goda näringslivsklimat med hög andel egna företagare. Hos oss som arbetsgivare är beslutsvägarna korta och aktivt utvecklingsarbete ständigt pågående. Som anställd i vår organisation ingår i din roll att se helheten och att ta ansvar. I vår organisation erbjuds du en bredd av möjligheter att delta och att vidareutvecklas. Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vi söker en sjuksköterska till medicinska enheten, är det du?

Som medarbetare hos oss ingår du i ett team med härlig familjär stämning och god sammanhållning, där vi tillsammans arbetar med individen i fokus, för individens bästa.

Vårt team består av sju sjuksköterskor och två distriktsköterskor, undersköterskor, en fysioterapeut, två arbetsterapeuter och en fotvårdsterapeut. Vi utgår från kommunens särskilda boende Bergvattengården där vi självständigt planerar och lägger upp vår dag. Hos oss är det nära såväl till varandra som till andra professioner vilket underlättar samarbetet och ger oss goda möjlighet att fördela arbetet och stötta varandra.

Vi är positiva inför framtidens välfärdsteknik och arbetar bland annat med automatiska läkemedelsdispenser och digitala stöd för hälsofrämjande insatser och motverka ensamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som uppskattar att arbeta självständigt med bland annat bedömning, planering samt utförande av medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser inom ramen för kommunal hälso- och sjukvård. Du ansvarar för individer både inom vårt särskilda boende, hemsjukvården samt våra två LSS-gruppboenden.

I uppdraget ingår även att handleda och undervisa omvårdnadspersonal, delegera specifika hälso- och sjukvårdsuppgifter, arbeta med dokumentation och avvikelser enligt gällande lagar och föreskrifter så vi ser gärna att du är trygg i din roll som sjuksköterska.

Du är initiativrik och ansvarstagande samt har god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska. Arbetet ställer stora krav på ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt och förmåga att kunna prioritera rätt.

Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan och bli en del i vårt härliga team!

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Arbetstid: Du arbetar dag/kväll med helgtjänstgöring var 4e helg

Körkort:  B-körkort. Tillgång till tjänstebil finns.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Individuell tidsbegränsad extra pensionsavsättning ingår. Dorotea kommun har AST-avtal med Vårdförbundet och du som sjuksköterska har möjlighet att ansöka om betald specialistutbildning.

1 timme friskvård per vecka, på betald arbetstid erbjuds.

Rekryteringen sker löpande under pågående annonsering

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Dorotea
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/17
Kontakt
  • Andreas Buchberger, 0942-14056
Facklig företrädare
  • Anna Forsner Andersson, 0942-14003
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb